business intelligence
source by unsplash.com

Και η σημερινή επιχείρηση αναπτύσσεται πολύ γρήγορα. Οι μεμονωμένες αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα απέκτησαν μεγάλη σημασία στο ρυθμό της. Αυτή η τάση θα πρέπει να δίνει σε όλους το δικαίωμα να το κάνουν προσωπικά. Και λέω: αυτοεξυπηρέτηση επιχειρηματική ευφυΐα.

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στις εταιρείες επιχειρηματικής ευφυΐας να λειτουργούν, να αναλύουν και να οπτικοποιούν δεδομένα χωρίς να χρησιμοποιούν το τμήμα πληροφορικής. Το SSBI όχι μόνο επιταχύνει τη λήψη της απόφασης, αλλά συμβάλλει σε μια πιο ευέλικτη, καινοτόμο οργανωτική κουλτούρα. Επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς αυτή η τεχνολογία μπορεί να είναι ο οδηγός της επιτυχίας της εταιρείας σας.

Ενδυνάμωση μη τεχνικών χρηστών

Τα κύρια πλεονεκτήματα του SSBI είναι τα ακόλουθα: βολική διεπαφή χρήστη. Ακόμη και εργαζόμενοι που απέχουν πολύ από την τεχνική κατανόηση μπορούν να αναλύσουν ενσωματωμένα δεδομένα σε μια απλή διεπαφή. Τα συστήματα BI λειτουργούν με περίπλοκες δομές δεδομένων και οπτικοποίηση και θα ήταν αδύνατο να εργαστεί κανείς με αυτές τις πληροφορίες χωρίς τη συμμετοχή του τμήματος IT.

Αντίθετα, το SSBI είναι ένα από τα συστήματα που παρέχει στο μη τεχνικό προσωπικό μια ευκαιρία μεταφοράς και απόθεσης, προρυθμισμένης διάταξης και προτύπων. Ως αποτέλεσμα, εκπρόσωποι τμημάτων όπως το μάρκετινγκ ή τα οικονομικά ή οι λειτουργίες μπορούν να δημιουργήσουν αναφορές και να δώσουν πληροφορίες μόνοι τους, με την εγκατάσταση.

Επιτάχυνση Λήψης Αποφάσεων

Ο χρόνος είναι χρήμα, και στις περισσότερες περιπτώσεις, καμία επιχειρηματική διαδικασία δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει. Ο κανονικός αγωγός, στον οποίο ζητάτε από το IT να αναφέρει δεδομένα, στη συνέχεια περιμένει μέχρι να γίνουν χιλιάδες υπολογισμοί και μόνο μετά από αυτό αρχίζουν να χτίζουν οτιδήποτε λογικό, δεν είναι πάντα αποδεκτό. Αλλά ακόμη και πιθανές αποφάσεις ανάπτυξης δεν θα φέρουν φυσιολογικά αποτελέσματα, γιατί σε κάθε περίπτωση, η πρόσβαση των εργαζομένων σε πληροφορίες είναι περιορισμένη.

Το SSBI καταστρέφει αυτήν την ομάδα παρέχοντας πρόσβαση σε δεδομένα ήδη σε πραγματικό χρόνο. Αναλύοντας τα στατιστικά στοιχεία και δημιουργώντας πίνακες ή πίνακες εργαλείων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, οι εργαζόμενοι γίνονται πιο κινητικοί λόγω της ταχύτερης ανταπόκρισης στις αλλαγές στην αγορά, των κλήσεων από πελάτες ή των αναδυόμενων εσωτερικών προβλημάτων. Τέτοια πρίσματα μπορούν επίσης να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στη φάση του ανταγωνισμού, επειδή η ταχύτερη απόκριση σε μια νέα ευκαιρία ή απειλή θα κερδίζει πάντα.

Βελτίωση της προσβασιμότητας δεδομένων

Σχεδόν κάθε οργανισμός αντιμετωπίζει σιλό δεδομένων, όπου τα δεδομένα διαχωρίζονται από τα τμήματα της εταιρείας και άλλα συστήματα. Επομένως, το SSBI θα πρέπει να περιλαμβάνει μια πλατφόρμα που ενοποιεί μια ποικιλία πηγών δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα είναι σε θέση να απορροφούν λεπτομερή και πλήρη δεδομένα διατμηματικά αντί να αλλάζουν μεταξύ διαφορετικών συστημάτων. Η ενοποίηση των σιλό προάγει τη συνεργασία και εγγυάται ότι η πλήρης εικόνα της εταιρείας χρησιμεύει ως βάση για τη λήψη αποφάσεων.

Ενίσχυση της αποδοτικότητας κόστους

Εξοικονόμηση κόστους. Καθώς η ανάγκη για βοήθεια IT ή άλλων τμημάτων για την εκτέλεση αναφορών ρουτίνας και ανάλυσης μειώθηκε σημαντικά, οι οργανισμοί θα μπορούσαν να εκτρέψουν τους πόρους που απελευθερώθηκαν σε πιο βαθιές στρατηγικές εργασίες. Επιπλέον, η γρήγορη λήψη αποφάσεων αλλά με βάση τα πραγματικά δεδομένα μειώνει τα λάθη και δημιουργούνται ευκαιρίες για αποταμίευση και απόκτηση εισοδήματος, γεγονός που μπορεί να εξοικονομήσει και να αποφέρει στην εταιρεία ένα τεράστιο ποσό χρημάτων με την πάροδο του χρόνου.

Διασφάλιση ποιότητας και συνέπειας δεδομένων

Τέλος, αξιόπιστη νοημοσύνη δεν είναι δυνατή χωρίς αξιόπιστα και συνεπή δεδομένα. Για το λόγο αυτό, απαιτείται μια εξαιρετικά αυτοματοποιημένη διαδικασία ενοποίησης δεδομένων για τη δημιουργία αξιόπιστων δεδομένων καθαρισμένων και επικυρωμένων δεδομένων που υποστηρίζουν αξιόπιστους, συνεπείς ορισμούς και κανόνες επικύρωσης. Στο τέλος, οι επιχειρήσεις μπορούν να διασφαλίσουν ότι λαμβάνουν αξιόπιστες αποφάσεις με βάση αξιόπιστα δεδομένα.

Προώθηση της Καινοτομίας και της Ευκινησίας

Το SSBI επιτρέπει στους υπαλλήλους να εξερευνούν ελεύθερα δεδομένα και να πειραματίζονται με διάφορα σενάρια, χωρίς τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τα κανονικά συστήματα BI. Αυτή η ευελιξία οδηγεί σε πνεύμα δημιουργικότητας, επιτρέποντας τον πειραματισμό με νέες ιδέες και μεθοδολογίες μέσω γρήγορων, επαναληπτικών δοκιμών. Η ευελιξία του SSBI επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στην εξελισσόμενη αγορά και στις απαιτήσεις των καταναλωτών πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, δίνοντάς τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η SSBI προωθεί τη συνεχή εξερεύνηση και τον πειραματισμό, με αποτέλεσμα μια προληπτική επιχειρηματική στρατηγική.

Επεκτασιμότητα για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις

Η ανάφλεξη δεδομένων είναι η ανάπτυξη της επιχείρησης. Σίγουρα, η ανάγκη για περισσότερα δεδομένα σχεδόν διπλασιάζεται καθώς η επιχείρηση τα πάει καλά, και το λογισμικό SSBI καθιερώνεται ότι είναι τεράστιο — ο όγκος των δεδομένων αυξάνεται και η έρευνα παραμένει πιο λεπτομερής. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τις λειτουργίες επιχειρηματικής ευφυΐας να απεικονίζουν την εταιρική επέκταση και να βοηθούν τους μακροπρόθεσμους σκοπούς σας. Επομένως, ανεξάρτητα από το αν είστε μια μικρή νεοσύστατη ή αναπτυσσόμενη επιχείρηση, το Microsoft Power BI ή οποιαδήποτε άλλα συγκρίσιμα εργαλεία SSBI είναι εύκολο να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Με αυτό τον τρόπο, κατέχετε με συνέπεια τα δεδομένα που χρειάζεστε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Εφαρμογή Επιχειρηματική ευφυΐα αυτοεξυπηρέτησης

Έτσι, η επιχειρηματική ευφυΐα αυτοεξυπηρέτησης υλοποιείται μέσω στρατηγικής εφαρμογής. Για να διασφαλιστεί ότι τα πολυάριθμα οφέλη που θα αξιοποιηθούν πλήρως, οι οργανισμοί πρέπει πρώτα να αξιολογήσουν τις μοναδικές ανάγκες δεδομένων τους και να επιλέξουν τις καταλληλότερες λύσεις SSBI για αυτές τις ανάγκες. Η πλατφόρμα θα πρέπει να απολαμβάνει εύκολη στη χρήση και απρόσκοπτη ενσωμάτωση των προϊόντων με το τρέχον σύστημα που χρησιμοποιείται και να εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για ένα ισχυρό σύστημα διακυβέρνησης δεδομένων.

Ο σοβαρός παράγοντας αυτοματισμού που απαιτείται για τη στόχευση είναι αναμφίβολα με την ίδια ικανοποιητική απαίτηση εκπαίδευσης για όλα τα εργαλεία, ανεξάρτητα από το επίπεδο τεχνογνωσίας. Επιπλέον, οι εταιρείες σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να διατηρούν έναν τυπικό τακτικό βρόχο ελέγχου και ισορροπίας που περιλαμβάνει τη λήψη σχολίων για τη βελτίωση της διαδικασίας όταν χρειάζεται. Η εταιρεία πρέπει επίσης να διατηρεί το υψηλότερο διαθέσιμο πρότυπο ποιότητας για να παρέχει την απαραίτητη γείωση για την επιτυχή εφαρμογή του SSBI.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, η ουσία είναι ότι η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να αλλάξει αμετάκλητα, προς το καλύτερο, με την επιχειρηματική ευφυΐα αυτοεξυπηρέτησης. Σύμφωνα με την ιδέα, τα δεδομένα είναι διαθέσιμα σε κάθε εργαζόμενο, με αποτέλεσμα ταχύτερη λήψη αποφάσεων, καλύτερη ποιότητα δεδομένων και κουλτούρα καινοτομίας και ευελιξίας, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας .

Επιπλέον, ο συνολικός αντίκτυπος του SSBI στην επιχείρησή σας είναι να γίνει πιο αποτελεσματικός και οικονομικά αποδοτικός, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε βιώσιμοι στο ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κλίμα. Τελικά, το SSBI μπορεί να ξεκλειδώσει τη δύναμη των δεδομένων σας και να ανυψώσει την επιχείρησή σας πάνω και πέρα ​​από ό,τι θα μπορούσατε να περιμένετε προηγουμένως.

 

By zeeshan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *