Best Financing Options for Real Estate Investors
source by unsplash.com

Η οικονομική ανεξαρτησία μπορεί να θεωρηθεί ως ένας πλούσιος διαδρομών, ένας από τους οποίους μπορεί να είναι η πραγματική χρηματοδότηση. Ωστόσο, μπορεί να είναι το πλήρες φάσμα ευκαιριών, εκτός από το να καθοριστούν οι κύριες εάν αυτή η χρηματοδότηση. Είτε είστε έμπειρος έμπορος που σχεδιάζει να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό σας είτε δεν είστε συνηθισμένοι σε μια επαγγελματική χρηματοδότηση, επιτακτική ανάγκη να έχετε κατά τις ειδικές χρηματοδοτήσεις για ακίνητα. Η επισκόπηση θα ενσωματώσει όλα τα σενάρια περιπτώσεων χρηματοδότησης από τα τυπικά στεγαστικά δάνεια έως τα πιο καινοτόμα δάνεια.

Η αναθεώρηση θα περιλαμβάνει δάνεια σκληρού χρήματος, υπηρεσίες ιδιωτικών δανειστών χρημάτων, χρηματοδότηση από προμηθευτές και crowdfunding. Κατά συνέπεια, η γνώση της απόδοσης της επένδυσής σας κάθε φορά που θέλετε να εκπληρώσετε τον στόχο σας αποτελεί κίνδυνο για την επένδυση, είτε πρόκειται για διαμερίσματα κατοικιών μιας μονάδας είτε για πολυκατοικίες, είτε για βιομηχανικά ακίνητα είτε για επισκευή. Τελικά, θα είστε σε θέση να αρχίσετε να επενδύετε ως πεφωτισμένος επενδυτής σε ακίνητα.

Παραδοσιακά στεγαστικά δάνεια για επενδυτές ακινήτων

Για τον ήδη έμπειρο επενδυτή που θέλει να αγοράσει κτίρια κατοικιών, η καλύτερη μορφή έναρξης επένδυσης είναι τα Παραδοσιακά Στεγαστικά Δάνεια. Πρόκειται για δάνεια που προσφέρουν τράπεζες και πιστωτικά ιδρύματα. Περιλαμβάνουν μια αρχική πληρωμή, χαμηλά επιτόκια και σταθερό χρόνο. Ο επενδυτής παίρνει δάνειο για να αγοράσει το κτίριο και πληρώνει τους δανειστές για να αγοράσουν το κτίριο από την επένδυση σε μηνιαίες δόσεις.

Τα παραδοσιακά στεγαστικά δάνεια συνήθως προσφέρονται με μακροπρόθεσμες επενδυτικές επιλογές. Επομένως, αυτός ο τύπος δανείου επιτρέπει στους επενδυτές να κάνει κάποιες προβλέψεις και αποφάσεις. Περιλαμβάνει επίσης μια πρόσθετη επένδυση από τον δανειστή στο κτίριο για να πάρει πίσω τα κέρδη για τη χρήση του ακίνητου με την πάροδο του χρόνου. Τα παραδοσιακά στεγαστικά δάνεια ήταν η πρώτη μορφή δανεισμού και εξακολουθούν να γράφονται λόγω της μακράς ιστορίας τους.

Δάνεια σκληρού χρήματος για επενδυτές

Το Hard Money Loans προσφέρει έναν βιώσιμο και γρήγορο τρόπο πρόσβασης σε κεφάλαιο για επενδυτές ακινήτων. Είναι απαραίτητο σε βραχυπρόθεσμα έργα που προσφέρουν την ευκαιρία να διορθώσετε και να ανατρέψετε ή να πωλήσετε κατοικίες για ακίνητα που δεν είναι κατάλληλα για έναν παραδοσιακό δανειστή. Επιπλέον, είναι αδύνατο με τα παραδοσιακά ενυπόθηκα δάνεια να αποκτηθεί ένα ακίνητο που αγοράστηκε με μοναδικό σκοπό τη χρήση του ως εγγύηση και όχι ως προσόντα δανειολήπτη.

Τα υψηλά επιτόκια και οι προμήθειες, περισσότερο από μια τράπεζα, είναι κατάλληλα επειδή η γρήγορη, λιγότερο περιοριστική πρόσβαση σε κεφάλαιο επιτρέπει πιο ενημερωμένες και ταχύτερες αποφάσεις. Η αυξημένη μέση απόδοση και ο ανταγωνισμός, ωστόσο, καθίσταται χρήσιμο για έναν επενδυτή που μπορεί να χρησιμοποιήσει δάνεια σκληρού χρήματος για να βγάλει περισσότερα έσοδα.

Ιδιωτικοί δανειστές χρημάτων

Οι Private Money Lenders καλύπτουν μία από τις πιο σημαντικές, ξεχωριστές ανάγκες των επενδυτών σε ακίνητα . Αυτοί είναι δανειστές που δανείζουν σε δανειολήπτες με καλύτερους όρους από αυτούς που μπορούν να προσφέρουν οι περισσότεροι παραδοσιακοί χρηματοοικονομικοί πάροχοι. Με άλλα λόγια, σε αντίθεση με τον παραδοσιακό σας δανειστή, οι ιδιωτικοί δανειστές χρήματος δίνουν δάνεια σε άτομα ή ομάδες με επενδυτικούς στόχους που πρέπει να επιτευχθούν, αλλά έχουν ήπιους όρους. Αυτοί οι δανειστές προσφέρουν μια μορφή χρηματοδότησης όπου οι επενδυτές μπορούν να λάβουν χρηματοδότηση για μη παραδοσιακά έργα ή έργα υψηλού κινδύνου.

Με άλλα λόγια, δίνουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε εξατομικευμένη χρηματοδότηση. Προσφέρουν επίσης τη μοναδική επιλογή χρηματοδότησης όπου οι περισσότερες επενδυτικές ευκαιρίες που ανοίγονται δεν ωφελούν την παραδοσιακή χρηματοοικονομική χρηματοδότηση μόνο σε περιπτώσεις ορισμένων ατόμων. Μέσω τέτοιων δανειστών, είναι εύκολο να χρηματοδοτηθούν συμφωνίες που οι παραδοσιακοί δανειστές δεν θα αγγίξουν, θα επενδύσουν τα κεφάλαιά τους και θα αξιοποιήσουν στο έπακρο με περισσότερους από έναν τρόπους. Καλύπτουν τις ανάγκες της επένδυσης σε ακίνητα αφού ο κλάδος προσελκύει ποικίλες και πιο στοχευμένες ανάγκες.

Χρηματοδότηση Πωλητή

Τι είναι η χρηματοδότηση από τον πωλητή ή η χρηματοδότηση του ιδιοκτήτη; Η χρηματοδότηση πωλητή ή η χρηματοδότηση ιδιοκτήτη είναι το ακόλουθο είδος συμφωνίας: ο ιδιοκτήτης του ακινήτου συμβάλλει στην κάλυψη του κόστους αγοράς του. Ενώ το άτομο δεν λαμβάνει ολόκληρο το οφειλόμενο ποσό του συναλλακτικού λογαριασμού, τον οποίο επεξεργάζεται η τράπεζα ή η εταιρεία έκδοσης πιστώσεων, ο αγοραστής αποπληρώνει τον πωλητή εντός της περιόδου. Αυτή η ευκαιρία είναι επωφελής για έναν πωλητή που απαλλάσσεται από το ακίνητο πολύ πιο γρήγορα και έναν αγοραστή που δεν χρειάζεται να ζητήσει άδεια. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συνήθως όταν το παραδοσιακό δάνειο δεν είναι διαθέσιμο ή όταν ο πωλητής πρέπει να εξασφαλίσει γρήγορα σταθερές ταμειακές ροές.

Crowdfunding

Ο κλάδος των ακινήτων βρίσκεται υπό πολιορκία από πλατφόρμες πληθοχρηματοδότησης με τη δυνατότητα να ανοίξει ιδιοκτησία στο κοινό. Οι πλατφόρμες πληθοχρηματοδότησης έχουν ανοίξει το δρόμο για πολλούς επενδυτές να χρηματοδοτούν διαφορετικά έργα με ελάχιστη κατανομή κεφαλαίων. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να επενδύσει σε μια οικιστική ιδιοκτησία και κάποιος άλλος σε μια εμπορική ανάπτυξη.

Το crowdfunding θα βοηθήσει στην αύξηση του επενδυτικού κινδύνου κάποιου σε ακίνητα και της απόδοσης που ισοδυναμεί με τη θεωρία διαφοροποίησης. Ο χρηματοοικονομικός φορέας που παρέχει αυτή τη λεωφόρο στο κοινό που αναζητά να επενδύσει σε εγχειρήματα που δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά λόγω υψηλότερων κεφαλαίων απαιτήσεων. Επιπλέον, το crowdfunding είναι διαφανές και υπεύθυνο όταν ο επενδυτής έχει πλήρη πρόσβαση στις πληροφορίες του έργου και στην πρόοδο των κρυπτονομισμάτων. Η πεμπτουσία, του crowdfunding, γίνεται all-inclusive και ανταγωνιστική για το πλήθος να επενδύσει σε μια επιχείρηση.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, η επιλογή της καλύτερης δυνατής επιλογής χρηματοδότησης είναι καθοριστικής σημασίας στην ακίνητη περιουσία, καθώς θέτει θεμέλια για μια σταθερή επένδυση. Επιπρόσθετα, “ενυπόθηκα δάνεια, δάνεια σκληρού χρήματος, ιδιωτικοί/χρηματοδότες, χρηματοδότηση από πωλητές και πληθώρα χρηματοδότησης” είναι συγκεκριμένη μέθοδος χρηματοδότησης και η απόφαση μπορεί να επηρεαστεί από προκαθορισμένους στόχους, αποδεκτή κάλυψη κινδύνου και τρέχουσα οικονομική κατάσταση.

Οι επενδυτές θα πρέπει να σταθμίσουν τις διαθέσιμες επιλογές και να συμβουλευτούν επαγγελματίες όπως συμβούλους και μεσίτες για να διαλέξουν ότι έχουν την καλύτερη ευκαιρία να αποκομίσουν την υψηλή απόδοση του κεφαλαίου τους και την ασφαλή οικονομική ανάπτυξη, προγράμματα για τον ιστότοπό μας . Ο σωστός προγραμματισμένος σχεδιασμός και οι επιλογές χρηματοδότησης θα επέτρεπαν στους επενδυτές να εμφανιστούν μελλοντικές αλλαγές στο real estate. Αυτό θα υποστηρίξει τον επενδυτή να παραμείνει κερδοφόρος στη δημιουργία πλούτου για τις μελλοντικές του ανάγκες.

By zeeshan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *