Professional dog training
source by unsplash.com

Εισαγωγή

Η επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων είναι πολύ περισσότερα από το ζώο που περιμένει τον άνθρωπο να ανοίξει την πόρτα σε μια δύσκολη μέρα. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συντρόφους μας. Πράγματι φέρνω ευτυχία, φιλία και αγάπη σε πολλά νοικοκυριά. Ωστόσο, η κατοχή ενός σκύλου έρχεται με μια σειρά από ζητήματα. Μπορεί να είναι από τη συμπεριφορά μέχρι την ανάγκη κάποιος να τους φροντίζει όσο λείπει η οικογένεια. Εδώ είναι γιατί πρέπει να αναζητήσετε έναν επαγγελματία συμπεριφοριστή σκύλων και μια υπηρεσία επιβίβασης που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Θα περιγράψουμε πώς ορισμένες από κάθε επιλογή θα μπορούσαν να ωφελήσουν τον σκύλο σας για να πετύχει την καλύτερη ζωή του.

Ενισχυμένη υπακοή και συμπεριφορά

Πρώτον, η επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων ενισχύει την υπακοή και τη συμπεριφορά σε μεγάλο βαθμό. Όντας καλά μορφωμένοι, οι εκπαιδευτές έχουν αρκετή εμπειρία και γνώση για να ξεπεράσουν σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα συμπεριφοράς, για παράδειγμα, υπερβολικό γάβγισμα, επιθετικότητα ή ανυπακοή. Οι εκπαιδευτές δεν χρησιμοποιούν ποτέ αρνητική ενίσχυση και παρέχουν προσωπικά μενού εκπαίδευσης που διευκολύνουν την εκμάθηση σημαντικών εντολών «κάτσε», «μείνε» και «έλα», που διευκολύνουν την επικοινωνία ενός σκύλου και του ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, οι καλοί τρόποι και η σωστή κοινωνικοποίηση σημαίνουν ότι είναι ευχάριστο να εκπαιδεύεις έναν σκύλο τόσο στο σπίτι όσο και σε τρίγωνα ανοιχτού χώρου.

Διέγερση και Διανοητικός Εμπλουτισμός

Η επαγγελματική εκπαίδευση των σκύλων δεν είναι μόνο ένα μέσο διδασκαλίας της υπακοής τους αλλά είναι και ο πνευματικός λόγος για τον σκύλο. Η λογική και η ευημερία του απαιτούν από τον εγκέφαλο του σκύλου να εξακολουθεί να λειτουργεί συνεχώς, απαγορεύοντας συνήθειες που προκαλούνται από διαμαρτυρία ή αδράνεια – για παράδειγμα, να επιτίθεται σε κάτι ή να σκάβει με ενθουσιασμό μια τρύπα. Η ανάγκη για δημιουργία προβλημάτων και καινοτόμες δραστηριότητες και ικανότητες αποκτά την αξία της εξάσκησης για την αυτοεκτίμηση του σκύλου. Η συνέχεια και τα στοιχεία της επαγγελματικής κατάρτισης επιτρέπουν στα ζώα να βοηθήσουν τα είδη, καθώς τα κυνηγετικά είδη, τα οποία μεγαλώνουν για χιλιάδες χρόνια για να περνούν χρόνο με ανθρώπους με μεγάλη ευθύνη, να αισθάνονται ότι απαιτείται να ζήσουν. Συνοπτικά, η τακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες βοηθάει τη φιλία του κουταβιού και του κυρίου και διατηρεί τη λογική ολόκληρου του πλάσματος.

Ευκαιρίες κοινωνικοποίησης για επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων

Τέλος, οι σκύλοι είναι εκ φύσεως κοινωνικά ζώα που πρέπει να εκπαιδεύονται ώστε να είναι σε θέση να επιτελούν τις σωστές συμπεριφορές και τη σωστή αλληλεπίδραση με άλλα ζώα και ανθρώπους. Στην πλειονότητα των μαθημάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης, οι σκύλοι έχουν το χρόνο να κοινωνικοποιηθούν με άλλα σκυλιά σε ένα εποπτευόμενο περιβάλλον και επιβλέπονται από έμπειρους εκπαιδευτές ανά πάσα στιγμή. Ακόμη και πριν από την κοινωνικοποίηση, τα σκυλιά επιλέγουν την «σωστή συμπεριφορά παιχνιδιού ή επικοινωνίας», είναι απίθανο να ενεργήσουν επιθετικά ή να οδηγηθούν από μοτίβα φόβου όταν πρόκειται για τον παράξενο σκύλο ή άνθρωπο. Η κοινωνικοποίηση βοηθά στην πρόληψη του φόβου ή ζητημάτων που σχετίζονται με τον φόβο, όπως το άγχος αποχωρισμού ή η αντιδραστικότητα. Τέλος, είναι πολύ πιο πιθανό να πετύχουν στις περισσότερες συναντήσεις με άλλους, επειδή το άτομο παίζει μοναδικό ρόλο στην τοποθέτηση τους στις σωστές κοινωνικές συνθήκες από μικρή ηλικία.

Ευκολία και ηρεμία

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων, εκτός από την εκπαίδευση, κάνουν το να φροντίζει κανείς τον σκύλο του βολικό και χωρίς άγχος. Όλοι δεν μπορούν να σταματήσουν να πηγαίνουν στη δουλειά ή να ταξιδεύουν λόγω των κατοικίδιων τους. Είναι χαλαρωτικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι οι γούνινοι φίλοι βρίσκονται σε ασφαλές μέρος όταν λείπουν. Τα σκυλιά μπορούν να κοιμηθούν άνετα για ένα μικρό χρονικό διάστημα όταν κάποιος λείπει. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, ο χρόνος παιχνιδιού επιβλέπεται και η άσκηση ταιριάζει στις ανάγκες τους. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι είναι επαγγελματίες και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε σκύλου, από τη φαρμακευτική αγωγή μέχρι τη σίτιση. Όταν κάποιος λείπει, είναι σίγουροι ότι ο σκύλος είναι καλά φροντισμένος και χαρούμενος.

Σωματική άσκηση και οφέλη για την υγεία

Για να διατηρούνται σε φόρμα και να προστατεύονται από την υπερβολική αύξηση βάρους και τα συναφή προβλήματα υγείας, οι σκύλοι χρειάζονται τακτική άσκηση. Το πακέτο που σχετίζεται με τις υπηρεσίες προσφέρει πρόσθετα προγράμματα σωματικής εκπαίδευσης και άσκησης για σκύλους. Αυτές οι εγκαταστάσεις διασφαλίζουν ότι ένας σκύλος ασκείται αρκετή κάθε μέρα. Οι οικότροφοι έχουν αμέτρητες ευκαιρίες να κάψουν ενέργεια, από προγραμματισμένους περιπάτους και άμεσο χρόνο παιχνιδιού έως διάφορες ασχολίες όπως η ευκινησία και το κολύμπι. Εκτός από τα σωματικά οφέλη, η τακτική δραστηριότητα είναι εξαιρετική για τη συνολική ψυχική υγεία του κατοικίδιου ζώου, καθώς μειώνει το άγχος και προάγει έναν ξεκούραστο ύπνο.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, οι επαγγελματικές υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων και οι υπηρεσίες επιβίβασης έχουν πολυάριθμα οφέλη για τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους. Και οι δύο υπηρεσίες διασφαλίζουν ότι οι σκύλοι μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να ζήσουν μια καλύτερη ζωή μέσω ενισχυμένης υπακοής, διεγερμένων μυαλών και ελκυστικών κοινωνικών συμπεριφορών και δραστηριοτήτων, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας .

Επιπλέον, οι υπηρεσίες επιβίβασης παρέχουν μια πιο αξιόπιστη και βολική πλατφόρμα για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να αφήνουν τα σκυλιά τους πίσω κάθε φορά που πηγαίνουν για μέρες, διασφαλίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες πηγαίνουν για τις αποδράσεις τους ενώ τα σκυλιά έχουν το χρόνο της ζωής τους και φροντίζονται σωστά και ευχάριστα. του. Ως εκ τούτου, οι επαγγελματικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και επιβίβασης σκύλων διασφαλίζουν ότι ο ιδιοκτήτης και ο σκύλος τους ενώνονται για να μπορέσει ο σκύλος να γίνει δυνατότερος και πιο υγιής σωματικά και συναισθηματικά.

By zeeshan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *